Yritysesittely – Ryklin Oy

Ryklin Oy:n palveluihin kuuluu pihojen ja teiden huolto- ja kunnossapito, kuten lumenauraus, lumenlinkous, hiekoitus, harjaus, pesu, suolaus, lanaus, pientareen niitto, maansiirrot, kauhakuormaajatyöt ja nurmikon leikkuu.

Pihojen lumenaurauksen teemme laadukkaasti auraamalla pienetkin lumimäärät pois. Näin pihalle ei pääse kertymään polannetta, joka aiheuttaa epätasaisuutta ja sulaessaan kulkua vaikeuttavan loskapatjan. Auraus tapahtuu laadukkaasti tehokkailla, painavilla auroilla, alusterillä ja laitteilla, joilla mahdolliset polanteetkin saadaan jyrsittyä ja poistettua.

Käyttämämme konekanta on hyvä ja niihin on asennettu paikanninlaitteet, joiden avulla seuraamme koneiden liikkeitä ja aikatauluja ja näin varmistamme, että sovitut pihat tulevat hoidettua. Näin työntekijätkin ovat tyytyväisiä ja motivoituneita koska koneet toimivat hyvin ja työ sujuu. Kaikilla kuljettajillamme on henkilökortit ja he ovat suorittaneet minimissään Tieturva 1 kurssin tai kuljettajan ammattipätevyyden, joka päivitetään aina viiden vuoden välein.

Olemme mukana Luotettava Kumppani ohjelmassa. Toimintamme on ympäristöystävällistä välttämällä tyhjäkäyntiä ja turhaa ajoa. Laitteet huolletaan säännöllisesti vuotojen estämiseksi ja päästöjen minimoimiseksi. Huolehdimme GDPR:n vaatimusten mukaisista tietosuoja-asetuksista ja käytämme verkkolaskutusta ja sähköistä Procountor taloushallinto-ohjelmistoa.

Toimintamme on alkanut vuonna 1989. Vuodesta 2012 alkaen olemme toimineet Turun ja ympäristökuntien alueella mm. Lieto, Kaarina, Kuusisto, Raisio nimellä Ryklin Oy.